Op maandag 3 en dinsdag 4 juni staan er sessies gepland waarin ik je graag kennis laat maken met ‘Het Nieuwe Verzekeren’.
Aanmelden voor één van deze sessies kan via www.hetnieuweverzekeren.eu/agenda.
De kosten voor de sessie zijn € 29,95 exclusief btw en de deelnemers ontvangen gratis het boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’ (waarde € 24,95).

Voor wie zijn de sessies interessant?

Ben je adviseur in de financiële branche, een ondernemer die actief met de risico’s binnen zijn of haar onderneming aan de slag wenst te gaan of een accountant/administrateur die zijn klanten meer toegevoegde waarde wenst te bieden? Dan zijn de sessies zeer interessant voor je. De inhoud van het boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’ is op iedere ondernemer en financieel adviseur van toepassing.

Inhoud van de sessies

Tijdens de sessies staat Barbara Stoopman stil bij een aantal belangrijke onderwerpen waar zij over vertelt in haar boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’
Onderwerpen als verandermanagement, klantgericht en onderscheidend werken, de toekomst van de financieel adviseur en het belang van gedegen risicomanagement zullen besproken worden.
Na afloop krijg je het boek mee naar huis, waardoor je het boek als handboek kan gebruiken binnen jouw eigen zakelijke werkzaamheden.

Kortom, meld je aan voor een sessie en ik maak graag kennis met jou en jouw onderneming!