Welkom 2020!

Een nieuw jaar, een blanco agenda, nieuwe mogelijkheden en vooral nieuwe kansen.

Ik vind het altijd heel fijn om een nieuw jaar te starten, een jaar vol verassingen, uitdagingen en vooral veel nieuwe kansen. Alsof je het vorige jaar opnieuw mag doen, maar dan beter. Alsof je dingen die minder goed gingen vorig jaar achter je laat en je een herkansing krijgt.
Zakelijk heb ik dit gevoel zeker ook, zakelijk leg ik de lat ieder jaar een beetje hoger. Ieder jaar wil ik er meer uit halen, nog meer bereiken en loopt mijn hoofd vaak over van de nieuwe ideeën.

Privé, privé ligt dat anders. Als mens tel ik mijn zegeningen, ben ik dankbaar voor wat en met name wie ik om mij heen mag hebben. Ik ben dankbaar voor het feit dat de mensen waar ik zielsveel van houd gezond zijn, helaas is dat niet vanzelfsprekend. Te vaak hoor ik in mijn omgeving over ernstige ziektes en zelfs overlijden op jonge leeftijd. Op zulke momenten zijn alle zakelijke doelen en uitdagingen van ondergeschikt belang. Op zulke momenten ben ik in gedachten bij de mensen die dit treffen en sta ik even stil bij het feit dat ik mijn beiden ouders nog heb, waanzinnig lieve vrienden om me heen heb, een toffe relatie heb met mijn broer en zijn gezin en boven alles een man heb waar ik voor door het vuur zou gaan en die twee waanzinnig leuke kinderen meegenomen heeft onze relatie in. Ze spreken wel eens over de sterke vrouw achter de zakenman, maar gelukkig heb ik als zakenvrouw een waanzinnige vent achter me staan!

Kortom, 2020 belooft weer een mooie en uitdagend jaar te worden. Met mooie zakelijke kansen en veel fijne geluksmomenten.

Ik wens iedereen veel zakelijk succes, geluk, liefde en bovenal gezondheid voor komend jaar.