Donderdag 23 mei jl. was het zover, de officiële lancering van mijn boek ‘Het Nieuwe Verzekeren’
Ik kijk terug op een zeer fijne, feestelijke en bijzondere middag. Naast veel familieleden en vrienden hadden veel zakenrelaties ook tijd gemaakt om af te reizen naar Willemstad.

Het was een bijzonder proces, het boek schrijven, laten drukken en uiteindelijk lanceren. Dit proces heeft anderhalf jaar geduurd en nu het boek er is kan ik mijn focus leggen op het verspreiden van mijn ideeën en mijn visie op de financiële branche.

Inmiddels hebben een aantal partijen uit de verzekeringswereld mij gevonden en mag ik voor hen sessies organiseren waarbij ik collega-adviseurs meeneem in het toekomstgericht adviseren. Want dat is ‘Het Nieuwe Verzekeren’ Op een klantgerichte manier adviseren waarin je onderscheidend kan zijn van jouw collega-adviseurs.

Nu het creatieve proces voorbij is ga ik mij bezighouden met het organiseren van masterclasses en andere leerzame sessies. Naast de masterclass ‘Het Nieuwe Verzekeren’ en de masterclass ‘Risicomanagement in de praktijk’ ga ik een vaktechnische bijspijkersessie en de sessie ‘Werken aan jouw bedrijf’ organiseren.

Tijdens al deze sessies zal stil gestaan worden bij interessante materie en zullen in sommige gevallen deskundigen aan het woord komen over diverse onderwerpen. Kortom: zeer de moeite waard!

Naast het verspreiden van mijn ideeën en mijn visie op onze branche ben ik in de praktijk weer druk bezig met het adviseren van ondernemers, want dat gaat gelukkig ook gewoon door. Mijn klanten willen ontzorgt worden en moeten bij mij terecht kunnen voor advies en begeleiding. Uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen, voor de eindklant!